Foto: Vida Press
Kardašjanu dinastiju šobrīd apvij milzu mistērija – mēļo, ka trīs no ģimenes pārstāvēm ir gaidībās. Kamēr divas klusē kā ūdeni mutē ieņēmušas, Kima labprāt atklāj privātus faktus. Šonedēļ viņa nejauši izpļāpājusies par gaidāmā bērna dzimumu.

Tiesa, Kima savu un Kanjes Vesta trešo bērnu neiznēsā pati, jo ārsti viņu brīdinājuši, ka grūtniecība apdraudētu viņas un vēl nedzimušā bērna dzīvību. Tā vietā ir noalgota surogātmāte. Pirmās ziņas liecināja, ka mazulis nāks pasaulē nākamgad, bet jaunākā informācija vēsta, ka bērniņš dzims pirms Ziemassvētkiem.

Kima nesen sarīkoja mazuļa sagaidīšanas ballīti, un, viesojoties Elenas Dedženeresas raidījumā šonedēļ, viņa arī izpaudusi bērna dzimumu – tā būs meitenīte.

"Cilvēki atnesa dāvanas un rotaļlietas, un Norta tās visas nākamajā dienā atvēra un man teica:"Mammu, tā kā mazā māsiņa vēl nav ieradusies, manuprāt, visas viņas rotaļlietas jātur manā istabā, lai varu ar tām spēlēties un būt droša, ka tās visas derēs mazajai māsiņai!"," sacījusi Kima.

Kardašjana nejauši izpļāpājusies par bērna dzimumu, un arī Elena pārsteigti jautājusi, vai maz pati Kima apzinās, ka viņa nupat visiem izpaudusi, ka gaidāma meitenīte.

Jāatzīmē, ka Kima jau ir mamma diviem bērniem – dēlam Seintam, kuram decebrī apritēs divi gadi, un meitai Nortai, kurai ir četri gadiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!