Foto: Vida Press

Amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana nekad nav kautrējusies apspriest visai delikātus tematus, piemēram, savas vagīnas tvirtumu un citus intīmus faktus, kurus lielākā daļa cilvēku parasti patur pie sevis. Fanus šonedēļ atkal pārsteigusi Kimas vaļsirdība.

Nevienam nav noslēpums, ka Kimai ir psoriāze jeb zvīņēde, kas ir hroniska un ļoti grūti ārstējama ādas slimība. Vērīgākie noteikti būs piefiksējuši, ka daudzos paparaci uzņemtajos kadros uz slavenās sievietes kājām ir manāmi izsitumi.

Šī slimība Kimai tika konstatēta 2010. gadā, un viņai tā arī nav izdevies to izārstēt. Turklāt zvīņēde ik pa laikam saasinās, un Kardašjana izmēģinājusi visu iespējamo, lai samazinātu niezi un izsitumus. Savulaik viņa talkā pat ņēmusi mātes pienu no savas māsas.

Tabloīdi naski ziņo, ka Kima savā aplikācijā šonedēļ atklājusi, kā viņa iemācījusies sadzīvot ar psoriāzi, kā arī izklāstījusi dažādas metodes, kuras viņa izmantojusi, mēģinot uzveikt slimību.

"Esmu izmēģinājusi vairākas labi zināmas ārstniecības metodes, bet es vienmēr esmu bijusi atvērta izmēģināt jaunas lietas. Vienreiz es pat mēģināju ārstēties ar Kortnijas krūts pienu," saviem atbalstītājiem vēstījusi Kardašjana.

Tiesa, viņa uzsvērusi, ka visiedarbīgāk tomēr palīdzot īpaša diēta, hormonu, kas satur kortizonu, injekcijas un arī krēmi, kas satur kortizonu, esot diezgan iedarbīgi.

"Septiņus gadus sadzīvojot ar slimību, esmu to iemācījusies pieņemt, bet ik pa laikam uznāk brīži, kad atkal izjūtu nedrošību," vēstījusi Kima, kuras mamma Kristena arī slimo ar psoriāzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!