Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas nogalē Romā pirmizrādi piedzīvojusi kinorežisores Sofijas Kopolas iestudētā Džuzepes Verdi opera "Traviata". Smalko pasākumu ar savu klātbūtni pagodinājusi vesela zvaigžņu plejāde, un iespēju pazīmēties starmešu gaismās garām nav laidusi arī amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā priekšplānā).

Ārvalstu mediji vēsta, ka Kima operas pirmizrādi apmeklējusi kopā ar savu vīru – reperi Kanji Vestu. Eiropas fotogrāfu interese par slaveno amerikāņu pārīti bijusi milzīga, taču šoreiz Kardašjanai gadījusies visai apkaunojoša ķibele.

Kima uz glauno pasākumu ieradusies tērpā, kas bija ieturēts viņas iecienītākajā manierē – daiļava gozējusies baltā kleitā ar dziļu šķēlumu un krāšņu dekoltē izgriezumu.

Nelāgā kārtā tērps nav spējis saturēt Kardašjanas izdaudzinātās ķermeņa formas. Kādā brīdī Kimas apvilktā kleita nedaudz nošļukusi, un amerikāņu šovu zvaigzne knapi paglābusies, lai no tās neizspruktu viņas krūts.

Vēl jo nelāgāku šo ķibeli darījis fakts, ka izmanīgajiem fotogrāfiem izdevies iemūžināt Kardašjanas nedienas ar tērpu. Bildes, protams, publicētas visos lielākajos slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!