Foto: Vida Press

Jūnija sākumā tapa zināms, ka amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) ir otrā bērniņa gaidībās. Brangās pēcpuses īpašniece jau var lepoties ar palielu vēderiņu, un arī gaidību laikā viņa joprojām iziet sabiedrībā seksīgos tērpos un augstpapēžu kurpēs.

Jau vēstīts, ka gaidāmais mazulis, kurš būs puisēns, pasaulē nāks gada nogalē, un svaigākās ziņas liecina, ka tas varētu notikt Ziemassvētkos. Lai gan Kardašjanas vēders jau pamatīgi uzbriedis, grūtniecība viņu neattur no saviesīgu burziņu apmeklēšanas un gozēšanās uz sarkanā paklāja.

Kimas īpašais stāvoklis maz ietekmējis viņas ģērbšanās stilu, un Kardašjana joprojām pieturas pie sava iecienītākā tēla - apspīlētām kleitām vai svārkiem, topiem ar dziļu dekoltē un augstpapēžu kurpēm.

Septembra vidū viņa pārsteidza daudzus, zīmola Givenchy modes skatē Ņujorkā gozējoties caurspīdīgā mežģīņu kleitā, zem kuras bija labi saskatāmas grūtniecības vēderiņa aprises. Grūti nepamanīt, ka, augot Kimas puncim, viņas stils kļuvis vēl provokatīvāks un seksīgāks, ja tas vispār ir iespējams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!