Foto: Vida Press

Slavenā Kardašjanu dinastija vispasaules slavu izpelnījusies ne tikai ar Kimas (attēlā) nopludināto seksa video, bet arī vairākiem realitātes šoviem, kuros tiek atspoguļotas ģimenes pārstāvju ikdienas gaitas. Jaunākais raidījums piedzīvojis pamatīgu izgāšanos.

Augstus reitingus un milzīgu skatītāju interesi joprojām spēj noturēt saimes pats veiksmīgākais šovs Keeping Up With The Kardashians, kurā tiek stāstīts par kuplās ģimenītes gaitām. Savukārt pārējiem raidījumiem, kas laika gaitā sniegti sabiedrības novērtējumam, nesokas tik spoži.

Savulaik pašām savs raidījums bijis māsiņām Kimai un Kortnijai, taču tam nebija lemts ilgs mūžs. Šī gada sākumā TV ekrānos debitēja arī trešā māsa Hloja – viņa gozējās sarunu šovā Kocktails With Khloe.

Hloja pie sevis uz kokteiļiem aicināja slavenības un ar tām spriedelēja par dažādām pikantām tēmām. Šonedēļ tapis zināms, ka šovs piedzīvojis pamatīgu izgāšanos, nav attaisnojis cerības un kanāls FYI pārtrauks tā translēšanu.

To saviem faniem ar sociālo tīklu starpniecību paziņojusi pati Hloja, un šī iemesla dēļ tīmekli pārpludinājušas Kardašjanu ģimenītes fanu žēlabas. Savukārt nelabvēļi priecājušies par neveiksmi un uzgavilējuši, ka beidzot no aprites pazudīs kārtējais degradējošais šovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!