Foto: Vida Press
Neviens ievērojams šovbiznesa notikums nav iedomājams bez amerikāņu realitātes šovu zvaigznēm Kardašjanu ģimenītes. Dažas dinastijas pārstāves mērojušas arī tālo ceļu no ASV uz Kannām, kur šobrīd norisinās filmu festivāls.

Kardašjanu ģimenes pārstāves nebūt nav dumjas. Lai gan nevienai pat ne mazdrusciņ nav saistības ar lielo kino, dažas bijušas gana gudras, lai dotos uz Kannām, kur šobrīd vienuviet pulcējas visvairāk žurnālistu un fotogrāfu.

Paparaci pūļi slavas kārajām Kardašjanām ir gluži vai saldais ēdiens, un šonedēļ ar fotogrāfu uzmanību aplaimota dinastijas "galva" – māmiņa Kristena Džennera jeb Krisa (attēlā).

60 gadus vecā Kardašjana Kannās devusies iepirkties, un "šopinga" tūrei viņa izraudzījusies pieguļošu kleitu, kas izcēlusi visas labākās un šoreiz arī sliktākās viņas auguma īpašības.

Lai gan ārvalstu mediji jūsmojuši par Kristenas jauneklīgo izskatu, stila eksperti bijuši daudz kritiskāki. Modes pazinēji sprieduši, ka Kardašjanu mamma izgājusi sabiedrībā savam vecumam neatbilstošā tērpā.

Turklāt zem kleitas plānā auduma izspiedušās apakšveļas aprises un visas Kristenas ķermeņa krociņas. Tas, pēc modes ekspertu domām, neko labu par valkātājas gaumi neliecinot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!