Foto: Vida Press
Kardašjanu ģimenīte, kas slavena kļuvusi ar skandāliem un dalību dažādos televīzijas šovos, jau atkal nonākusi tabloīdu ziņu virsrakstos. Drīzumā iznāks jauna grāmata, kurā, kā sola tās autors, būs izlasāmi šokējoši un satraucoši noslēpumi par dinastijas galvu Kristenu Dženneru jeb vienkārši Krisu.

Šobrīd 61 gadu vecā Kristena ir mamma sešiem bērniem. Laulībā ar amerikāņu advokātu, nelaiķi Robertu Kardašjanu (abi attēlā) pasaulē nākušas četras atvases – meitas Kortnija, Kima un Hloja un dēls Roberts juniors. Savukārt savienībā ar bijušo sportistu Brūsu Dženneru, kurš veicis dzimuma maiņu un tagad dēvējams par Keitlīnu, radītas divas meitas – Kendela un Kailija.

Septembrī iznāks grāmata "The Kardashians: An American Drama", un tās autors Džerijs Openheimers apgalvo, ka pasaule beidzot uzzinās Kardašjanu dinastijas lielākos noslēpumus un virkni neglaimojošu faktu.

Gadiem ilgi kuluāros klīdušas runas, ka laulības laikā ar Robertu Kristena viņam bijusi neuzticīga un iesaistījusies mīlas dēkās ar citiem vīriešiem. Daudzi arī apšauba pāra jaunākās meitas Hlojas tēva identitāti.
Foto: Vida Press
Lai gan oficiāli Hloja (pirmā no kreisās puses) ir Roberta meita, netrūkst informatoru, kas Openheimeram apstiprinājuši – viņa ir Krisas ārlaulības sakaru auglis.

"Krisai un Robertam bija četri bērni. Trīs pašu bērni un viens – kāda cita. Roberts man nekad nelūdza manu padomu, bet es no viņa dzirdēju, ka Hloja nav viņa bioloģiskā meita," atsaucoties uz drīzumā gaidāmo grāmatu, ārzemju mediji citējuši Roberta tuvu draugu, mācītāju Kennu Guliksenu.

Kā norādījis mācītājs, Roberts viņam neesot atklājis Hlojas īstā tēva vārdu, bet viņš esot pilnībā pārliecināts, ka tas ir bijušais amerikāņu futbolists Orentals Džeimss "O. Dž." Simpsons, kuram, kā zināms, ir krimināla pagātne – deviņdesmito gadu vidū viņš tika apsūdzēt par divām slepkavībām.
Foto: Vida Press
Simpsons bija tuvs Kardašjanu ģimenes draugs, un daudzi grāmatas autoram Openheimeram apstiprinājuši, ka Krisai astoņdesmitajos gados ar viņu bijusi mīlas dēka, kurā ieņemta Hloja.

"Cik es no Roberta sapratu, viņam un Krisai tajā laikā, kad tika ieņemta Hloja, nebija seksa," mediji citējuši mācītāju Guliksenu.

Tiesa, Krisa dažādās intervijās klāstījusi, ka Hloja tikusi ieņemta ceļojuma laikā uz Itāliju, bet pats Roberts savam draugam apstiprinājis, ka tie esot meli.

Savukārt Kardašjana tuvs draugs Džonijs Midigals uzsvēris – Roberts Hloju mīlējis kā savu meitu. "Viņš pieņēma lēmumu, ka, lai arī kurš būtu Hlojas īstais tēvs, viņš viņu mīlēs kā paša meitu. Tāds bija viņa lēmums," sacījis Midigals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!