Foto: Reuters/Scanpix
Bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners, kurš pērnajā gadā veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu (attēlā), šonedēļ sniedzis atklātu interviju, kurā padalījies ar ilgi glabātu noslēpumu – viņš jau deviņdesmitajos gados lietojis sievišķos hormonus.

Projekta Makers, kura mērķis ir pavēstīt pasaulei par spēcīgām un iedvesmojošām sievietēm, ietvaros Keitlīna atklājusi līdz šim nezināmus faktus par savu dzīvi. Intervijas laikā viņa paziņojusi, ka dzimuma maiņu uzsākusi jau deviņdesmitajos gados.

Keitlīna atklājusi, ka viņa lietojusi sievišķos hormonus. Viņas augums jau bija sācis mainīties, un krūtis uzbriedušas līdz B izmēram. Tiesa, kad viņa iepazinusies ar savu nākamo sievu Kristenu, ķermeņa pārvērtības pārtrauktas.

Abi bija precējušies no 1991. līdz 2015. gadam, un šajā savienībā pasaulē nākušas divas meitas - Kailija un Kendela. Tāpat Brūss kļuva par Kristenas bērnu no iepriekšējā attiecībām, izdaudzināto Kardašjanu māsiņu, patēvu.

66 gadus vecā Keitlīna intervijā stāstījusi, ka, lai gan viņai ļoti patikušas savas krūtis, viņa no tām atbrīvojusies. Tajā laikā pasaule daiļavu pazina kā vīrieti Brūsu, un toreiz viņš pieņēmis lēmumu veltīt sevi ģimenei un plānu pārtapt par sievieti atlikt uz vairākiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!