Foto: Vida Press
Aprīļa beigās iznāks slaveno Kardašjanu māsiņu patēva Brūsa Džennera, kurš jau divus gadus dēvējams par Keitlīnu (attēlā), memuāri, un jau tagad tiek paredzēts, ka grāmata kļūs par dižpārdokli. Grāmatas publiskošanas priekšvakarā mediji ar dažiem tajā izlasāmajiem faktiem.

Aizvadītajā nedēļā mediji, atsaucoties uz grāmatu, ziņoja, ka bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners šī gada sākumā veicis pilnu dzimuma maiņas operāciju – viņam nogriezts penis un izveidota vagīna.

Šīs nedēļas sākumā tabloīdi steidza vēstīt, ka Keitlīna savos memuāros atklājusi, ka nolēmusi pavisam atteikties no seksa ar sievietēm. Savukārt dažas dienas vēlāk tiek vētīta viņas kopdzīve ar Kristenu Dženneru.

Keitlīna, kura tolaik vēl bija Brūss, un Kristena apprecējās 1991. gadā. Savukārt oficiāli laulība tika izšķirta 2015. gadā. Šajā savienībā pasaulē nākušas divas meitas Kendela un Kailija.

Jau agrāk Keitlīna intervijās atzinusies, ka pirms daudziem gadiem vēlējusies sākt pārtapt par sievieti, tomēr tad iepazinusies ar Kristenu, iemīlējusies un nolēmusi sapni par dzimuma maiņu uz kādu laiku atlikt.

Kopdzīves sākumā, pirms stāšanās intīmās attiecībās ar Kristenu, kura ir bēdīgi slavenā amerikāņu advokāta Roberta Kardašjana bijusī sieva, Brūss mīļotajai atzinies, ka viņam ir šaubas par savu identitāti.

Tiesa, abi viens otru tik ļoti mīlējuši, ka Brūsa identitātes meklējumi nav bijis šķēslis skaistai un kaislīgai kopdzīvei. Keitlīna gan godīgi atzinusies – seksa laikā viņa nekad nav spējusi pilnībā atbrīvoties un ļauties baudai.

"Mēs ātri iemīlējāmies, apprecējāmies pēc septiņiem mēnešiem. Sākumā mums bija labs un regulārs sekss. Tas bija piesātināts ar mīlestību. Bet mana attieksme nebija mainījusies kopš vidusskolas: es nekad tā laikā nejutos līdz galam atbrīvojies," izdevums "The Sun" citējis Keiltīnas grāmatu.

Jāatzīmē, ka šī viena teikuma dēļ ārzemju ziņu virsrakstos izlasāmas tādas pērles kā "Keitlīnai bijis neērts sekss ar Kristenu", "Sekss ar Kristenu Keitlīnai bijis mulsinošs" un tamlīdzīgi. Droši var teikt – turpmākajās nedēļās Keitlīna būs viena no tabloīdu iecienītākajām zvaigznēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!