Foto: Vida Press
Slaveno māsu Kardašjanu patēvs Brūss Dženners, kurš jau divus gadus mērķtiecīgi pārtop par sievieti un nu dēvējams par Keitlīnu, domā vairs neielaisties intīmos sakaros ar sievietēm, bet pieļauj domu par tuvību ar vīrieti.

Bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners aizvadītajā nedēļā atklājis, ka šī gada sākumā veicis operāciju, lai pilnībā pārtaptu par sievieti. Sarežģītā ģenitāliju operācijā Keitlīnai tika nogriezts penis un izveidota vagīna.

Nu Keitlīna atklājusi savus nodomus par iespējamo intīmo tuvību.

"No visām dzīves svarīgajām lietām sekss patiešām man nav bijusi prioritāte. Tā tas ir bijis jau neskaitāmus gadus," atsaucoties uz aprīļa beigās gaidāmajiem memuāriem, vēsta izdevums "Radar Online".

Keitlīna Džennera arī pastāstījusi par iespējamām attiecībām ar nu jau sava dzimuma partnerēm: "Sieviešu kārtas dzīves partnere nākotnē? Jā – es par to domāju. Sieviešu kārtas seksa partnere? Tas nenotiks – vismaz pagaidām. Iespējams, nekad."

Dāma arī pieļāvusi, ka pēc veiktās ģenitāliju operācijas viņa varētu pārgulēt ar vīrieti.

Keitlīnas pēdējās publiski zināmās attiecības bija ar trešo sievu Krisu Kardašjanu – Hlojas, Kortnijas un Kimas māti. Pāris izšķīrās 2015. gadā pēc 14 gadus ilgas laulības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!