Foto: Vida Press
Šopavasar tapa zināms, ka izjukusi amerikāņu TV šovu zvaigznes, slaveno Kardašjanu māsu Kimas, Hlojas un Kortnijas jaunākās pusmāsiņas Kailijas Dženneras un repera Tyga vairākus gadus ilgušās romantiskās attiecības. Daiļaviņa pēc šķiršanās ilgi nav skumusi – viņa uzsākusi romānu ar citu melnādainu reperi.

Runas par to, ka starp 19 gadus veco Kailiju un par viņu sešus gadus vecāko amerikāņu reperi Trevisu Skotu (abi attēlā) uzplaukušas jūtas, uzvirmoja aprīļa izskaņā, kad abi jaunieši kopā apmeklēja basketbola spēli, kuras laikā nekautrējās no dažādām mīļuma izpausmēm.

Lai gan nedz reperis, nedz Kardašjanu dinastijas pārstāve pagaidām attiecības nav apstiprinājuši oficiāli, vairāki anonīmi avoti ārzemju tabloīdiem apstiprinājuši, ka jaunieši satiekas jau vairākas nedēļas un abu nolūki esot nopietni.

Izdevums "Mirror" vēsta, ka pārītis šonedēļ devies izbraukumā ar jahtu, bet vēlāk ieturējis kopīgu maltīti kādā Maiami restorānā. Savukārt tabloīda "The Sun" rīcībā nonācis foto, kas apliecina, ka Kailija nesen apmeklējusi Trevisa koncertu un tā aizkulisēs kaislīgi skūpstījusies ar savu jauno simpātiju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!