Foto: Privātais arhīvs

Otrdienas, 7. jūnija, pievakarē jaunā uzņēmēja un mūsdienu zelta jaunatnes simbola Raivja Raspopova (attēlā) it kā nupat iegādātais "Hyundai Coupe" avarējis, iebraucot grāvī taisna ceļa posmā. Raspopovs apstiprina, ka patiešām bijis pie stūres avārijas laikā, un izskaidro, kāpēc gadījās šāda ķibele.

"Vakar vakarā kārtīgi nomazgāju un iztīrīju savu auto. Pēc tīrīšanas nospodrināju to ar vasku un uzreiz devos savās darīšanās. Riepas pēc mazgāšanas vēl bija slapjas, un acīmredzot uz tām bija trāpījis arī vasks, līdz ar to tās sāka slīdēt.

Ceļā tieši bija ass līkums, tāpēc arī sanāca iebraukt grāvī," sarunā ar "Delfi Izklaide" notikumu gaitu atstāsta Raspopovs. Jauniešu elks uzsver, ka braucis normālā ātrumā, ne "plosījies" – avārija bijusi vienkārši nelāga apstākļu sakritība.

Viņš var nomierināt satrauktos fanus, apstiprinot, ka ne viņam, ne slavenajam auto nekas nekaiš – abi esot bez mazākās skrambiņas.

Raspopovs atklāj, ka, nokļūstot nelāgajā situācijā, uzjautrinājis fanu reakcijas ātrums. "Kāds uzreiz paspēja visu sabildēt, bildes momentā bija nopublicētas dažādos saitos.

Tā mana mašīna jau ir īsta leģenda. Kad braucu ar to, ļaudis rāda ar pirkstiem, un nu šis gadījums. Reāli šis auto īsā laikā jau kļuvis par manu etiķeti, visi mani un auto atpazīst," uzjautrinošo momentu bēdā redz Raspopovs.

Puisis neslēpj, ka joprojām brauc ar mācību tiesībām, kas noteikti nenozīmē, ka viņš būtu sliktāks šoferis. Raspopovs vienkārši ir tik ļoti aizņemts savos biznesos, ka viņam nepietiek laika autovadītāja apliecības nokārtošanai.

"Rudenī likšu tiesības," tā Raspopovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!