Foto: Privātais arhīvs

Trešdienas, 25. novembra, vakarā Turcijā slimnīcā nogādāts pazīstamais latviešu basketbolists Kaspars Kambala. Sportistam pamatīgi salauzts deguns, bet piere pārsista tā, ka nācies likt šuves.

"Lēcu pakaļ bumbai šodienas spēlē. Šuves uz pieres, lauzts deguns, kuram vajadzēs operāciju. Bet joprojām smaidīju tiem simtiem selfiju un bilžu, ko viss slimnīcas personāls gribēja uzņemt," saviem Instagram faniem dienas izskaņā ziņoja Kambala.

Ierakstu basketbolists bija papildinājis ar attiecīgiem attēliem. Kā liecina bildes, Kambala savu pozitīvismu nav zaudējis ne mirkli. Pat šuvju uzlikšanas brīdī viņš smaidījis un uzņēmis jauku selfiju.

Ziņojums nav atstājis vienaldzīgus simtiem Kambalas fanu. Basketbolista talanta cienītāji vēlējuši viņam drīzu veselību un pauduši neizpratni, kā gan viens lēciens var beigties tik traki.

Basketbolists paskaidrojis faniem, ka "siena bija par tuvu", un pat jautri jokojies, ka ne tikai viņa deguns būs jāoperē - zāles saimniekiem nāksies veikt nopietnu sienas remontu.

Nepatīkamais atgadījums noticis trešdienas vakarā, kad Kambalas pārstāvētā komanda "Adanasport" Turcijas otrās līgas čempionātā ar 58:92 zaudēja "Gelisim Koleji". Kambala nospēlēja vien 3:46 minūtes, guva divus punktus un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!