Foto: Vida Press

Slavenā supermodele Keita Mosa (attēlā) pirmdien piedzērusies un bez biļetes tikusi lidmašīnā no Turcijas uz Londonu, savā tīmekļa vietnē MailOnline vēsta britu laikraksts Daily Mail.

40 gadus vecā modele dzērusi parādījās Bodrumas lidostā pēc ārstēšanās Turcijas pilsētas Goltirkbiki narkotisko atkarību ārstniecības iestādē LifeCo.

Viņa aizkavēja cilvēku rindu, kas devās uz iekāpšanu lēto lidojumu aviokompānijas EasyJet lidmašīnā uz Londonu, cenšoties iestāstīt, ka aizmirsusi iekāpšanas karti.

"Vairuma domas bija tādas, ka Mosai nebija biļetes, bet pēc sarunas ar menedžeri viņai ātri vien tika ierādīta vieta lidmašīnā," kāds aculiecinieks pastāstīja MailOnline. "Bija skaidri redzams, ka Keita bija manāmi iedzērusi, jo viņa skaļi runāja un neuztraucās, ka visi viņu tādu redz."

Lidmašīna no Turcijas ielidoja Londonā divas stundas un 21 minūti vēlāk, nekā paredzēts, bet blondā skaistule nešķita noskumusi par kavēšanos. Viņa lidmašīnā pavadīja laiku, pļāpājot ar citiem pasažieriem.

"Tikko sāku savu lidojumu kopā ar pamatīgi piedzērušos Keitu Mosu," par savu lidojumu vienā lidmašīnā ar piedzērušos supermodeli sociālajā tīmeklī Twitter rakstīja kāda pasažiere vārdā Raiena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!