Foto: Vida Press
Ceturtdien, 8. decembrī, Bekingemas pilī norisinājās ikgadējā diplomātu pieņemšana, kas tiek dēvēta par karaliskās ģimenes darba kalendāra pašu svarīgāko saviesīgo pasākumu. Savu izcilo gaumi atkal apliecinājusi prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Katrīna (attēla).

Ārvalstu mediji vēsta, ka smalkā pieņemšana ierasti notiek aiz slēgtām durvīm un preses fotogrāfiem ieeja pasākumā ir liegta. Tiesa, tas ar kamerām apveltītajiem ļaudīm neliedz dežūrēt Bekingemas pils tuvumā.

Fotogrāfi Kembridžas hercogieni un viņas vīru iemūžinājuši, kad abi ieradušies pilī. Ne bez ievērības palicis fakts, ka Katrīnas galvu rotājusi diadēma, kas reiz piederējusi viņas vīramātei princesei Diānai un bijusi viena no viņas mīļākajām rotām.

Mediji izskaitļojuši, ka šī bija piektā reize, kad hercogiene rotājusies ar leģendāro tiāru. Pirmo reizi uz Katrīnas galvas tā mirdzējusi, kad viņa precējusies ar princi Viljamu.

"The Daily Mail" vēsta, ka pērlēm un dimantiem greznotais kronītis ir vairāk nekā 100 gadus vecs. Tas tiek pārmantots no paaudzes paaudzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!