Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) nonākusi baumu krustugunīs. Sociālajos tīklos noticis muļķīgs pārpratumus, kas licis uzvirmot runām, ka slavenā sieviete lieto kokaīnu.

Kardašjana virtuālajā vidē dokumentē teju katru savu soli, un šonedēļ viņai cītīgā zīmēšanās maksājusi dārgi – Kima uz brīdi iemantojusi narkomānes slavu. Vēlāk gan izrādījies, ka noticis liels misēklis.

36 gadus vecā Kima šīs nedēļas sākumā sociālajos tīklos bija padalījusies ar vairākiem selfiju formātā veidotiem sižetiņiem, kuros viņa, izrotājusies ar dažādiem skaistiem filtriņiem, saviem faniem stāsta kaut ko ļoti vērtīgu.

Savukārt acīgākie skatītāji uz fonā redzamā tumšā galda virsmas piefiksēja kaut ko aizdomīgu – baltas līnijas. Interneta lietotāji zibenīgi sāka izteikt minējumus, kas tas ir, un viena no populārākajām versijām bija – uz galda redzams kokaīns.

Ārzemju tabloīdi nekad neskauž, un drīz vien slavenību atspoguļojošajos izdevumos parādījās satrauktas ziņas, ka Kima Kardašjana, iespējams, lieto narkotikas un savas muļķības dēļ netīšām to atklājusi visai pasaulei.

Kima, protams, sniedza prettriecienu, lai nepieļautu, ka tiek sagrauta viņas nevainojamā reputācija. Daiļava sociālajos tīkls "Snapchat", "Twitter" un "Instagram" steidza taisnoties, ka ļaudis visu pārpratuši.

Lai apliecinātu savu vārdu patiesumu, tabloīdu iecienītā zvaigzne nodemonstrējusi, ka baltās strīpiņas uz tumšā marmora galda ir materiāla dabiskais raksts, nevis kokaīna pulverīša paliekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!