Foto: Vida Press
Amerikā milzu popularitāti guvusī sabiedrības dāma Kima Kardašjana (attēlā) šobrīd ir sava pirmdzimtā gaidībās, bet tas sievieti neattur no pikantu tērpu izvēlēšanās, kas izceļ viņas kuplās ķermeņa formas.

Par to, ka Kimas un viņas mīļotā vīrieša - repera Kanjes Vesta - ģimenē pasaulē nāks mazulītis, abi šovbiznesa darboņi paziņoja šī gada sākumā, bet arī mazuļa gaidību laikā Kardašjana turpini aktīvi rūpēties par sabiedrības uzmanību.

Kima vienmēr izcēlusies ar drosmīgu ģērbšanās stilu, bet pēdējo mēnešu laikā viņa saņēmusi daudz kritisku vārdu par to, ka, neraugoties uz grūtniecību, vēl aizvien uzskata par nepieciešamu izrādīt savus "jaukumus", izvēloties pārlieku apspīlētus vai atkailinātus tērpus.

Šonedēļ ārvalstu paparaci 32 gadus veco sievieti pamanījuši Losandželosā īpaši pikantā tērpā - garā, vieglā auduma kleita gan pilnībā nosegusi sievietes kājas un dibenu, turpretim dekoltē bija tik iespaidīgs, ka gandrīz pilnībā atsedza viņas kuplās, grūtniecības laikā piebriedušās krūtis.

Lai gan ne viens vien stila eksperts atzinis, ka bērniņa gaidību laikā Kima varētu kļūt nedaudz atturīgāka apģērba izvēlē, paparaci bildes liecina, ka pati Kardašjana ar savu stilu ir pat ļoti apmierināta un izbauda sev pievērsto uzmanību.

"Es redzēju dažus no komentāriem, un tie bija ļoti kritiski. Tas ir smieklīgi, jo mana māsa Kortnija jau bija brīdinājusi, ka tad, kad palikšu stāvoklī, cilvēkiem par mani būs pastiprināta interese un visi uzskatīs par vajadzīgu izteikties. Tagad es redzu, ko tas nozīmē," savā blogā uz kritiku atbildējusi Kima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!