Foto: Vida Press
Satraucošs pavērsiens noticis amerikāņu sabiedrības dāmas un televīzijas šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un viņas vīra, repera Kanjes Vesta (abi attēlā), laulībā – tapis zināms, ka pāris gatavojas algot surogātmāti, kura iznēsās slaveno mīlētāju bērnu.

Kimas un Kanjes ģimenē jau aug divi bērni – meitiņa Norta, kura nesen nosvinēja četru gadu jubileju, un dēls Seints, kuram ir pusotrs gadiņš.

Nesen uzvirmoja runas, ka pāris vēlas trešo atvasi, tomēr iepriekšējās divas Kardašjanas grūtniecības bija sarežģītas, un dakteri pauda bažas, ka trešā bērna iznēsāšana varētu apdraudēt sievietes dzīvību.

Izdevums "People" no drošiem avotiem šonedēļ uzzinājis, ka Kima un Kanje cītīgi meklē surogātmāti, kura iznēsās abu kopīgo bērnu.

"Tas vienkārši ir pārāk bīstami," sacījis anonīms informators, piemetinot, ka Kima veselības apsvērumu dēļ apņēmusies vairs nekad nekļūt grūta.

Tiesa, Norta un Seints tik ātri izauguši, ka māmiņai radusies vēlme radīt vēl kādu pēcnācēju. Kima esot "noilgojusies pēc maza bēbīša viņas ģimenē", tomēr drošības apsvērumu dēļ šovu zvaigzne ar vīru vienojusies, ka mazuli iznēsās cita sieviete. Informators norādījis – Kima un Kanje šobrīd esot perfektās surogātmātes meklējumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!