Foto: Vida Press
Amerikāņu realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta meitiņa Norta (attēlā) viennozīmīgi ir viens no apspriestākajiem un paparaci visvairāk "medītajiem" bērniņiem pasaulē. Mazulīte jau brangi paaugusies un kļuvusi par īstu modes dāmu.

Vecāki savu meitiņu mīļi dēvē par Nori, un viņa bija vien pusotru gadu veca, kad tika oficiāli atzīta par pasaulē vislabāk ģērbto bērnu. Turklāt izcila gaume nav viņas vienīgais talants.

Kā liecina paparaci uzņemtās bildes, mazulīte aizrāvusies arī ar baletu. Tāpat Kima savulaik sociālajos tīklos padižojusies ar attēlu, kurā iemūžināts, kā Norta spēlē klavieres.

Slavenie vecāki savas meitas labsajūtai naudu nežēlo – viņai ir vairākas auklītes, diētas konsultants un pat personīgais treneris.

Norta šovasar svinēs 3 gadu jubileju – viņa piedzima 2013. gada 15. jūlijā Cedars-Sinai Medical Center klīnikā Losandželosā. Savukārt aizvadītā gada izskaņā pasaulē nāca viņas brālītis Seints.

Norta nāca pasaulē piecas nedēļas pirms plānotā laika, bet gan īsi pirms tam, gan pēc tam viņas māmiņa sabiedrībai dāsni atrādīja savas brangās ķermeņa aprises, kas ir Kimas slavas pamatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!