Foto: Vida Press
Ikviens no mums regulāri apmeklē baseinu ballītes, taču patiesi izcila baseina ballīte var notikt vienīgi tad, ja tai pievienojas "pasaulē skaistākais dibens" – ar lielisku pēcpusi apveltītā sabiedrības dāma Nikola Natālija "Koko" Ostina (attēlā).

Šoreiz 35 gadus vecā skaistule bija ieradusies uz kādu ballīti Ņujorkā, kur visus klātesošos iepriecināja, pozējot piecdesmito gadu stila sarkanbalti punktotā peldkostīmā.

Realitātes šovu zvaigzne, modele un dejotāja, kura ir populārā repera Ice-T sieva, ar apskaužamu centību dara visu, lai saglabātu "skaistākā dibena" īpašnieces titulu - viņa piedalās dažādās fotosesijās, kā arī sociālajos tīklos regulāri publicē jaunus pēcpuses uzņēmumus.

Koko dibens ir viņas panākumu pamatā, un tā skaistums šaubas nevienam neizraisa, tāpēc viņas dibena aktivitātēm sociālajos tīklos seko vairāki miljoni cilvēku.

Tiesa, ilgu laiku tika apšaubīts pēcpuses dabiskums, bet savulaik Koko baumas gaisināja - TV seriāla The Doctors ietvaros viņa bija devusies pie doktora Endrjū Ordona, kurš ar ultraskaņas aparatūras palīdzību secināja, ka skaistules dibenā implantu nav.

Ostina ir dzimusi Kalifornijā, un viņas vecāki bija aktieri. Viņai ir jaunākā māsa Kristija un trīs brāļi, un pie sava pseidonīma Koko viņa tikusi, pateicoties mazajai māšelei - Kristija nav spējusi izrunāt vārdu Nikola un saukusi māsu par Kolu Kolu jeb Koko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!