Foto: Publicitātes foto
Šomēnes lielu ievērību guva tautā mīlētās dziedātājas Kombuļu Ineses (attēlā) un viņas pirmā vīra Ērika tikšanās pie sarunu galda šovā "Melu detektīvs". Tagad tapis zināms, ka vīrs šo atkalredzēšanos ar bijušo sievu izmantojis, lai mēģinātu atjaunot izjukušo laulību.

Kā vēsta izdevums "Kas Jauns", kopš Ineses un itāļa Paskvāles Adario laulības oficiālas šķiršanas Ēriks vēlas iekarot bijušās sievas sirdi.

"Viņš jau man agrāk bija izteicis piedāvājumus atsākt mūsu attiecības. Ēriks minēja, lai es savācu savas mantiņas un braucu dzīvot pie viņa, taču es nebiju nekam tādam gatava un arī nebūšu," žurnālam norādījusi skatuves māksliniece.

Pēc šova filmēšanas, kurā abi bijušie laulātie atklāja gana dramatiskas attiecību nianses, abi pastaigājuši pa Rīgu – Ēriks Inesi kā vecajos labajos laikos dēvējis par cālīti, kā arī centies apskaut un pieskarties.

Tāpat gādīgais kungs kādreizējo sievu gribējis aizvest iepirkties uz "humpalām" un kopīgi ieturēt pusdienas Rīgas Centrāltirgū.

Pati Inese izdevumam norādījusi, ka viņas sirds pret bijušo vīru ir atsalusi, bet īstu un treknu punktu visam pielicis tas, ka Ēriks viņu iesūdzēja tiesā par uzturlīdzekļu piedziņu par labu abiem dēliem, kuri pēc šķiršanās palika dzīvot pie viņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!