Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē draugu, tuvāko darba kolēģu un audzēkņu vidū apaļu jubileju atzīmēja vokālais pedagogs, sabiedrībā pazīstamais muzikālā teātra aktieris un režisors Edgars Kramiņš (attēlā pa kreisi), kurš par godu savai 50. gadadienai bija sarīkojis gan koncertu, gan jestru ballīti.

Sumināt savu skolotāju un novērtēt viņa sagatavoto atmiņu retrospekciju No Pēterburgas līdz Vīnei Teātra muzejā bija ieradies kupls pulciņš jauno dziedātāju - starp viesiem bija Jenny May, Mārtiņš Ruskis, Kristīne Šomase, Ravita Kreicberga, Māra Upmane-Holšteina un citi Kramiņa audzēkņi.

Pēc svinīgās daļas viesi un pats jubilārs devās uz Teātra muzeja pievārtē esošo Smiļģa bāru, kur tika baudīts cienasts un dzēriens, bet par pasākuma kulmināciju kļuva vētrainās dejas, kuru laikā Kramiņš kārtējo reizi apliecināja savu lielisko ķermeņa plastiku.

Lai gan Kramiņš jau daudzus gadus izglīto dziedātājus, plašāka sabiedrība par viņu uzzināja šovā Jaunā talantu fabrika, kur viņš bija viens no dalībnieku mentoriem - skatītāju simpātijas un arī nosodījumu Kramiņa kungs iemantoja ar saviem atklātajiem un bieži vien ironiskajiem vērtējumiem.

Tiesa, kā atzina daudzi šova skatītāji, tieši pieredzes bagātais vokālais pedagogs bija uzskatāms par interesantāko šova "dalībnieku", un ne viens vien norādīja, ka šovu spēj skatīties tikai Kramiņa kunga asprātību dēļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!