Foto: Vida Press

Skaļā krāpšanas skandālā iekūlies par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss, kurš tagad kļuvis par pieprasītu modeli. Vīrietis jau vairākus gadus ir precējies, bet sensāciju mednieki viņu nesen pieķēruši kopā ar citu sievieti.

Mīkss, kurš aizvadītā gada pavasarī tika atbrīvots no ieslodzījuma, jau astoņus gadus ir precējies ar amerikānieti Melisu, kura viņam dāvājusi divus bērnus. Abi līdz šim bija atstājuši ļoti saticīga pāra iespaidu, tādēļ daudzus pārsteigusi ziņa, ka seksīgais noziedznieks uzsācis dēku ar citu.

Aizvadītās nedēļas nogalē ārzemju tabloīdos publiskoti paparaci kadri, kuros Mīkss iemūžināts kopā ar savu jauno simpātiju – sabiedrības dāmu, apģērbu zīmola "Topshop" mantinieci un britu miljardiera sera Filipa Grīna meitu Hloju Grīnu (abi attēlā).

Tiek vēstīts, ka Mīkss un miljardiera meita pieķerti uz jahtas Vidusjūrā pie Turcijas krastiem, kur abi ļāvušies kaislīgiem skūpstiem, glāstiem un dažādām mīļuma izpausmēm, kas iemūžinātas kadru virknē.

Izdevums "The Daily Mail" no dažādiem avotiem uzzinājis, ka Mīkss ar Hloju, kuras tēva bagātība tiek lēsta 3,8 miljardos britu mārciņu, maijā iepazinies Kannu kinofestivālā.

Pēc tam, kad tabloīdos uzvirmojis krāpšanas skandāls, Hloja "Instagram" tīklā padalījusies ar attēlu, kurā pozē kopā ar Mīksu un viņa menedžeri. Bilde papildināta ar daudznozīmīgu vēstījumu.

"Tas ir tikai sākums... Mēs novērtējam gan jūsu mīlestību, gan naidu," bildes aprakstā vēstījusi miljardiera meita. Arī Mīkss "Instagram" tīklā publiskojis vairākus kadrus, kuros iemūžināta viņa atpūta Turcijas piekrastē.

Mediji ziņo, ka šis mīlas romāns uzplaucis ļoti strauji. Jūnija sākumā vēl nekas neesot liecinājis par to, ka Mīksa un viņa sievas laulībā būtu iestājusies krīze, jo Melisa sociālajos tīklos bija naski dalījusies ar mīlas pilniem foto, kuros iemūžināta kopā ar vīru.

Atgādinām, ka slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad viņš tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Interneta lietotāji un komentētāji toreiz vīrieti atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!