Foto: Vida Press

Par vienu no karstākajiem tematiem ārvalstu tabloīdos kļuvusi amerikāņu sabiedrības dāmas un par nepilngadīgo līgavu dēvētās Kortnijas Stodenas laulības krīze. Nesen precētā daiļava tika pieķerta, skūpstoties ar kādu noslēpumainu sievieti (abas attēlā pa kreisi), un tas radīja pamatu runām, ka viņa grasās šķirties no sava vīra, aktiera Daga Hačinsona (abi attēlā pa labi).

Kortnijai bija 16 gadus jauniņa, kad viņa apprecējās ar Hačinsonu, kurš par viņu ir 34 gadus vecāks. Šogad pāris pavēstīja, ka ir pirmā kopīgā mazuļa gaidībās, bet aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī Stodena piedzīvoja spontāno abortu.

Sarunā ar izdevumu "People" daiļava pastāstījusi, ka viņa joprojām sēro par zaudēto mazulīti. Skumjais notikums pamatīgi esot iedragājis arī viņas un Hačinsona laulību.

Stodena un Hačinsons savulaik jau bija pašķīrušies, taču abiem izdevās attiecības atjaunot. Nepilngadīgā līgava tagad atklājusi, ka viņa un vīrs šobrīd atrodoties krustcelēs – laulības nākotne pagaidām nav zināma.
Foto: Vida Press
Kā stāstījusi Stodena, pēc tik smaga trieciena kā nedzimuša bērniņa zaudēšana, esot divi varianti – grūtības pāri satuvina, bet tikpat labi arī var attālināt mīlētājus. Viņas laulību piemeklējis otrais scenārijs.

Stodena skaidrojusi, ka viņa šobrīd ir nedaudz apjukusi un abi ar vīru nolēmuši ieturēt pauzi, lai izvērtētu, kā rīkoties tālāk.

Tāpat viņa stāstījusi, ka pagaidām neesot gatava atkal radīt bērniņu, jo pēc spontānā aborta joprojām nespēj samierināties ar zaudējumu. Kas interesanti, Stodena arī paziņojusi, ka nekad neļautu savai atvasei precēties tik agrā vecumā, kā to izdarīja viņa.

"Es nenožēloju, ka apprecējos ar Dagu, jo viņš ir brīnišķīgs vīrietis, bet teiksim tā – ja man jebkad būs bērns, es tam neļaušu precēties 16 gadu vecumā," skaidrojusi efektīgā blondīne, kurai, šķiet, nepilngadīgās līgavas birka piekabināta uz visu atlikušo mūžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!