Foto: Vida Press
Ceturtdien, 20. aprīlī, 45 gadu jubileju svin savulaik ļoti populārā aktrise un modele, seriāla "Baywatch" zvaigzne Karmena Elektra.

Pasaulē Karmena Elektra nākusi kā Tara Lī Patrika un bija jaunākā atvase sešu bērnu ģimenē. Jau no bērnības viņa apguvusi dejošanu un sapņojusi par Brodvejas iekarošanu.

Deviņdesmito gadu sākumā viņa sākusi profesionālas dejotājas karjeru, tad liktenis daiļavu saveda kopā ar mūziķi Prinsu un viņa izmēģināja spēkus kā dziedātāja, lielus panākumus gan negūstot, bet tiekot pie pseidonīma Karmena Elektra.

Deviņdesmito gadu vidū smukulīte pievērsās aktrises karjerai dažādos televīzijas projektos, bet lielāko atpazīstamību viņai atnesa dalība seriālā "Baywatch". Tāpat daiļaviņa manīta kinofilmās, no kurām zināmākā ir 2000. gada filma "Scary Movie" ("Šausmenīte").

Karmenas panākumu kontā ir arī piecas fotosesijas žurnālam "Playboy", bet 2007. gadā iznāca viņas grāmata "How to Be Sexy" ("Kā būt seksīgai").

Skaistules privātajā dzīvē arī netrūkst vētrainu pavērsienu. 1998. gada novembrī viņa Lasvegasā apprecējās ar basketbola zvaigzni Denisu Rodmenu, bet pēc deviņām dienām sportists iesniedza prasību laulību anulēt. Jauno gadu pāris vēl sagaidīja kopā, bet pēc četriem mēnešiem laulība tika oficiāli šķirta.

Foto: Vida Press
Vēlāk, skaidrojot lēmumu apprecēties, Karmena žurnālam "Glamour" atzina, ka tas noticis smagu emocionālu pārdzīvojumu dēļ – 1998. gada vasarā viņa divu nedēļu laikā zaudēja gan māti, gan vecāko māsu.

Pārītis jau pēc laulības šķiršanas paguva nonākt arī cietumā – abi mīlnieki kādā viesnīcā bija saplūkušies tā, ka bija nepieciešama kārtībsargu iejaukšanās.

Vēlāk daiļava apprecējās ar ģitāristu Deivu Navarro, bet arī šai laulībai nebija ilgs mūžs. Starp Karmenas mīļotajiem bijis arī mūzikas industrijas "haizivs" Saimons Kauels, bet pēdējo desmit gadu laikā pie altāra smukulīte vairs nav devusies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!