Foto: DELFI

Jau ierasts, ka starp jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis skatītājiem ik gadus sastopami arī ietekmīgi Krievijas uzņēmēji, kuri ieradušies baudīt popzvaigžņu priekšnesumus, un arī šis gads nav izņēmums.

Arī šogad starp Jaunā viļņa viesiem ir krievu uzņēmējs - desu un citu gaļas produktu ražotnes Мортадель dibinātājs un vadītājs Nikolajs Agurbašs, kurš savas nodarbošanās dēļ nereti tiek dēvēts par "Krievijas desu karali".

Šogad viņam tiek pievērsta īpaša uzmanība, jo viņš Jūrmalā ieradies kopā ar savu jauno mīļoto (abi kopā attēlā). Kā vēsta Krievijas mediji, Agurbaša pavadones vārds ir Elvīra, un, kā pāris atzinis intervijās, abu attiecības ir nopietnas un dziļas.

Tāpat uzņēmējs, kurš savulaik bija precējies ar Krievijā populāro dziedātāju Andželiku, pastāstījis, ka abi gatavojas kāzām, jo, lai gan attiecības ilgst tikai gadu, viņi ir pārbaudījuši savas jūtas.

Agurbaša īpašumu vērtība ir aptuveni 200 miljoni eiro, un viņa varoņdarbu sarakstā ir arī daudz citu panākumu, piemēram, aizvadītajā desmitgadē viņš četras reizes pēc kārtas atzīts par labāko menedžeri Krievijā.

Stāstot par savu dzīvi, Agurbašs intervijās vienmēr uzsvēris, ka ne ģimenē, ne biznesā demokrātija nav iespējama, un, iespējams, tāpēc pirms diviem gadiem izjuka viņa un dziedātājas, TV raidījumu vadītājas un skaistules Andželikas desmit gadus ilgusī laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!