Foto: Instagram.com/danaborisova_official/
Krievijā populārā TV raidījumu vadītāja Dana Borisova nonākusi neapskaužamā situācijā – viņas māte ar TV šova palīdzību iemānījusi meitu rehabilitācija klīnikā. Šo situāciju izmantojis Borisovas bijušais vīrs, kurš tikmēr cenšas atņemt Danai viņu kopējo meitu.

Krievijā populārajā televīzijas šovā "Пусть говорят" šobrīd tiek šķetinātas peripetijas, kas saistītas ar Borisovas likteņa pavērsieniem. Šova vadītājs Andrejs Malahovs veic teju izmeklēšanu, jo tieši viņa raidījumā uzpeldēja neglaimojoši fakti, kuru dēļ blondā skaistule tagad var zaudēt aizbildniecību pār bērnu.

Tracis sākās aprīļa beigās, kad pie Malahova ieradās Danas māte Jekaterīna un atklāja, ka meita slīgst atkarībās. Viņa lūdza Andrejam Malahovam palīdzību, lai meita atgūtu veselību un nostātos uz pareizā ceļa.

"Septiņus gadus es centos meitu izārstēt no alkoholisma. Te uz vienu klīniku sūtīju, te uz otru. Bet tas nekad nevilkās ilgāk par divām nedēļām. Būtu es zinājusi, ka problēma nemaz nav pudelē. Es taču nekad nebiju redzējusi narkomānu ikdienā – nezināju, kā tas notiek. Tad taču es būtu viņu glābusi jau laicīgāk," Malahovam klāstīja bēdu sagrauztā sieviete.

TV dīvas stilists atklājis, ka Danai kopš sešpadsmit gadu vecuma ir miega traucējumi, tādēļ viņa diezgan regulāri lietojot miega zāles. Neiroloģisku problēmu un ilgstošās depresijas dēļ viņa lietojot arī antidepresantus.

Raidījuma vadītāja risinājums bija visai vilinošs – Danu uzaicināja vadīt TV šovu Taizemē, kas domāts anoreksijas slimniekiem. Patiesībā blondo daiļavu tur gaidīja atkarību ārstēšanas kurss privātklīnikā.

Nonākusi klīnikā, Borisova beidzot pati apzinājās, ka ir atkarīga no medikamentiem, un atzina to publiski. Šovā "Пусть говорят" tika demonstrēti kadri no Danas video dienasgrāmatas, kur viņa atklāj, ka ir nonākusi dzīves pagrieziena punktā: "Jā – es esmu slima. Es esmu rehabilitācijas procesā. Esmu apzinājusies savu problēmu un atzinusi, ka man priekšā ir smags ceļš. Kliedziet uz mani - "narkomāne"... Bet tā ir slimība. Tas var notikt ar katru. Man ir jābūt stiprai un veselai meitas dēļ."

Pēc šī raidījuma atklāsmēm ar ziņu par "narkomāni Danu Borisovu" esot bijuši pilni visu Krievijas tabloīdi, un pēkšņi sarosījies arī Danas bijušais vīrs Maksims Aksjonovs. Viņš iesniedzis tiesā prasību, lai saņemtu pilnu aizbildniecību pār abu deviņus gadus veco meitu Poļinu.

Borisovas māte atkal ieradās uz TV šovu, lai lūgtu palīdzību un viņas meitai neatņemtu mātes tiesības.

Slepeni uzņemtos kadros Maksima advokāte apgalvo, ka tēva pilna izbildniecība pār meitu plānota tikai uz laiku, kamēr Dana tiks galā ar savām atkarībām. Bet Dana video tiešraidē lūgusi māti nomierināties un ļaut situāciju ar bijušo vīru sakārtot viņai pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!