Foto: AFP/Scanpix / LETA

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, neraugoties uz aktivitātēm sociālajos tīklos un enerģisku "patīk" atzīmju spiešanu dažādām daiļavām, reālajā dzīvē vēl joprojām ir brīvs puisis. Tiesa, pats sportists radījis iespaidu, ka par savu statusu pārlieku vis nepriecājas.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Porziņģis "Instagram" tīklā publicēja foto, kas uzņemta lidmašīnā – tajā brašais latvietis pozē kopā ar savu spāņu kolēģi Giljermo Ernandogomesu.

Pie foto Porziņģis vēstījis, ka "abi brīvi un vientuļi", un ziņojumu papildinājusi izmisuma pilna virtuālo emociju sejiņa.

Porziņģa vēsts "Instagram" profilā, iespējams, daudzām viņa fanēm sniedza ilgi gaidīto atbildi uz jautājumu, kas radās pēc basketbola zvaigznes iziešanas sabiedrībā ar daiļo Bembiju – vismaz pagaidām ne Dašai, ne kādai citai "Instagram" daiļavai nav izdevies iekarot Porziņģa sirdi.

Šī nav pirmā reize, kad Porziņģis sociālajos tīklos uzsvēris savu attiecību statusu – par to, ka vēl joprojām ir viens, viņš publiski bēdājās arī pērnā gada rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!