Foto: F64

Populārais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis (attēlā) pirms jaunās sezonas sākuma Nacionālās basketbola asociācijas klubā Ņujorkas "Knicks" pieņēmis nopietnu lēmumu – viņš sācis īrēt penthausa apartamentus Ņujorkā.

Kā vēsta izdevums "The New York Post", Porziņģa nolūkotie jumta stāva apartamenti atrodas Manhetenas rietumu daļā starp Hudzonas upi un Elles ķēķi, un par īri Porziņģim būs jāmaksā aptuveni 8000 ASV dolāru mēnesī.

Tāpat viņš luksusa debesskrāpja augšstāvā īrē atsevišķus mitekļus saviem brāļiem Jānim un Mārtiņam.

No Porziņģu apartamentiem paveras skats gan uz pilsētu, gan upi. Dzīvokļos logi ir no grīdas līdz griestiem, un tāpat tie aprīkoti ar profesionālu virtuvi un spa stila vannasistabām.

Ēkā, kurā atrodas Porziņģa miteklis, ir arī basketbola zāle, kuras veidošanā līdzdarbojies viņa komandas biedrs, Ņujorkas "Knicks" lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs. Entonijs šovasar tur arī trenējies, bet pagaidām nav zināms, vai viņš plāno kopīgus treniņus ar Porziņģi.

71 stāvu augstajā "Sky" namā ir ne tikai iespaidīga sporta zāle, bet arī spa, īpaša vieta bērnu rotaļām, biljarda zāle, kafejnīca, trīs baseini un citas ekstras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!