Foto: Instagram.com/lasmajukone/

Šopavasar uzvirmoja runas, ka bijušais basketbolists Kristaps Valters izšķīries no savas sievas un trīs kopīgo bērnu mātes Džeinas Ansones, un tagad gūts apstiprinājums, ka sportists uzsācis jaunas attiecības – par viņa simpātiju kļuvusi Lāsma Jukone (abi attēlā).

Izdevums "Kas Jauns" šopavasar no drošiem avotiem bija noskaidrojis, ka starp Valteru un Jukoni esot uzplaucis mīlas romāns. Tiesa, abi attiecības centās neafišēt, tomēr šonedēļ pāris publiski apstiprinājis savas siltās jūtas.

Pirmdien, 18. septembrī, Kristaps atzīmēja 36 gadu jubileju, un Lāsma mīļoto apsveikusi, sociālajā tīklā "Instagram" publicējot abu kopbildi, kas papildināta ar daudz laimes vēlējumiem un emocijzīmēm – sirsniņu, puķēm un buču.

Komentāru sadaļā abi apmainījušies ar mīļuma izpausmēm, liekot noprast, ka starp abiem ir kaut kas vairāk par vienkāršu draudzību, un arī citi, tostarp Kristapa brālis Sandis, pievienojušies sveicēju pulciņam.

Atgādinām, ka Kristaps bijis precējies divas reizes un viņš ir tēvs pieciem bērniem. Pirmajā laulībā ar stilisti Signi pasaulē nācis dēls Valdis un meita Ketija. Savukārt otrā sieva Džeina sportistam dāvājusi trīs meitiņas – Tabitu, Lioru un pastarīti Abigeilu, kura piedzima aizvadītā gada rudenī.

Savukārt Lāsmu daudzi, iespējams, atceras kā šovmeņa un dažādu televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Renāra Zeltiņa bijušo draudzeni. Tiesa, abi pirms pāris gadiem izšķīrās, un Zeltiņš uzsāka attiecības ar pasākumu rīkotāju Ievu Kohu, ar kuru viņš šovasar apprecējās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!