Foto: DELFI
Pazīstamā dizainere Kristīne Deimon (attēlā) īsi pēc jaunas vakarkleitu kolekcijas prezentācijas saņēmusi nepatīkamu pārsteigumu – Latvijas presē publicēts aplams stāsts par to, ka viņa it kā veikusi vēdera plastiku. Dizainere atklāj, ka nekā tāda nav bijis, un galvenais, kas uztur viņu formā, ir sports.

"Otrdienas rītā biju nepatīkami pārsteigta, kad saņēmu no savas frizieres Facebook vēstuli ar rakstu žurnālā Kas Jauns, jo pati šādus žurnālus nepērku un nelasu. Raksta virsraksts Deimone atsūc taukus un palielina krūtis.

Vēl neiepazīstoties ar pašu rakstu, nošokēja tik brutāls virsraksts, bet laikam neko citu no bulvāra preses sagaidīt nevar! Viņiem laikam tāls medicīniskais jēdziens - liposakcija, bet tauku atsūkšana skan tuvāk viņu līmenim, kuram ir tālas ētikas normas," sarunā ar DELFI Izklaide nepatīkamo starpgadījumu atklāj dizainere.

Tā kā dizainerei netrūkst talanta cienītāju un sieviešu, kuras no viņas piemēra iedvesmojas, Deimon, kura nekad nav slēpusi to, kā uztur sevi formā, vēlas pareizi izskaidrot procesu, kā viņa atguvusi labo augumu, lai citām sievietēm nejauktu galvu ar nepareizu informāciju.

"Rakstā pieminēts, ka es esmu veikusi vēdera plastiku, kas ir klaji meli. Jā, es nekaunos no tā, ka esmu veikusi liposakciju un krūšu palielināšanu, lai atgūtu figūru pēc dēliņa piedzimšanas. Bet ar vienu liposakciju nebūtu nekas līdzēts. Pats svarīgākais ir tas, ka ļoti daudz sportoju," uzsver Deimon.

Dizainere jau iepriekš atklājusi DELFI Izklaidei savu nopietno treniņu režīmu - sporta klubu viņa apmeklē sešas reizes nedēļā pa divām stundām, bet divas līdz trīs reizes nedēļā iet pie trenera. Apņēmīgās sportošanas dēļ vēl nepatīkamāk lasīt par to, ka viss skaistums radies plastikas ķirurga kabinetā.

"Nekad īpaši neesmu uztraukusies par to, ko par mani raksta, jo zinu, kāda esmu. Kā arī man tuvi cilvēki un mani draugi arī to zina, bet šoreiz žurnāls tik tiešām ir pārkāpis morāles normas ar savu rakstu un tā virsrakstu par mani.

Tāda sajūta, ka šis raksts ir kāda mana "labvēļa" pasūtījums. Nepatīkami, taču dzīvoju pēc principa " suņi rej, bet karavāna iet tālāk" ," nelabvēļiem sevi ietekmēt neļauj Deimon. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!