Foto: Privātais arhīvs

Modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā ar māsu) allaž bijusi sportiska dzīvesveida entuziaste, bet šopavasar viņa fitnesam pievērsusies ar dubultu sparu. Centībai ir rezultāti – dizainere šobrīd izskatās labāk, kā jebkad, un gatava dalīties savos knifiņos arī ar citām sievietēm.

"Diezgan grūti, bet beidzot esmu atguvusi figūru, kāda man bija pirms dēliņa. Patiesībā tagadējie rezultāti ir daudz labāki- izskatos vēl labāk, nekā izskatījos pirms tam," DELFI Izklaidei iedvesmojošus jaunumus atklāj Deimon.

To visu viņa panākusi ar smagiem treniņiem sporta zālē teju katru dienu vairāku stundu garumā. Rezultāts ir ne tikai fantastiska āriene - darbīgā modes dizainere un dēliņa mamma izjūt īstu enerģijas pieplūdumu.

"Man ir daudz vairāk enerģijas, izturības, un, protams, figūra palikusi formīgāka. Nav ļenganuma, bet ir tvirtums! Tas viss pateicoties manam trenerim, jo treniņi man uz doto momentu ir gana smagi.

Treniņos ietilpst stunda kardio, stunda spēka treniņš. Reizēm ņemam pa starpu kikboksu. Ar mani ir grūti sadarboties, bet viņš ir atradis pieeju man, un es esmu sapratusi, ka man nav jēgas teikt, ka nedarīšu vai negribu, jo tāpat man tas būs jāizdara!

Kādreiz teicu, ka nelēkāšu un neskriešu, bet, paejot mēnešiem, izturība ir augusi, liekam klāt lēkāšanu un pēc treniņiem reizēm skriešanu," par sevis pārvarēšanu stāsta Deimon. Viņa godīgi atzīstas, ka ar uztura režīma ievērošanu gan iet grūtāk, taču, ņemot vērā to, cik smagi ir treniņi, viss apēstais uzreiz tiek nodedzināts sportojot.

"Kad vēlos vēl vairāk uzlabot rezultātus, cenšos turēties pie kefīra un proteīna batoniņa dienā. Nesarežģīju sev dzīvi ar dažādām diētam, un man tam nemaz nav laika. Protams, daudzi kritizē manu uzturu, bet es pati zinu, kas ir labi man.

Katram sava galva, lai seko paši sev līdzi! Galvenais neuzņemt vairāk kaloriju, cik sadedzinu. Pie tā arī turos," savu uztura viltību atklāj Deimon.

Viņu uzjautrina sievietes, kuras, nedaudz pastaigājušas uz sporta zāli un uzlabojušas savus jau tā slaidos augumus, izliekas par fitnesa ekspertēm.

"Tādas savu mūžu nav zinājušas, ko nozīmē liekais svars. Dabūja klāt trīs kilogramus un nu bļauj, ka liekais svars. Lai uzņem 30 un parāda mākslu, kā tikt no šiem kilogramiem vaļā," par fitnesa skaistulēm pasmejas dizainere.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!