Foto: Publicitātes foto

Pēc tam, kad talantīgā dziedātāja Liene Greifāne sociālajos tīklos paudusi neapmierinātību ar dzīvi Latvijā un atklājusi, ka ir domājusi par aizbraukšanu, arī slavenā dizainere un skropstu pieaudzēšanas meistare Kristīne Deimon (attēlā) nākusi klajā ar publisku paziņojumu, ka varētu pamest valsti.

Talantīgā latviešu dizainere savos sociālajos tīklos pārpublicējusi Greifānes stāstu par iespējamo dzimtenes pamešanu ar piebildi: "Ne tikai tu, Lienīt! Arī mēs." Tā viņa norādījusi, ka pievienojas to slaveno latviešu pulciņam, kurus dzīves apstākļi dzimtenē vairs neapmierina.

"Lai šajā valstī būtu patriots, jābūt skrūvītei izsistai," faniem paskaidrojusi rosīgā jaunā māmiņa. Deimon paziņojums izsaucis vispārēju rezonansi. Fani steiguši dalīties ar satraucošo ziņu un gānīt valsti, kā nu kurš to prot.

Tie, kas pārvākušies uz ārzemēm, savukārt izmantojuši iespēju palepoties ar to, ka ne mirkli nav nožēlojuši savu izvēli. Apvienotajā Karalistē dzīvojošie latvieši ziņojuši talantīgajai dizainerei, ka labprāt gaidīs viņu savā pulciņā.

Deimon paudusi prieku par ārzemēs esošo tautiešu vilinošo piedāvājumu un atklājusi, ka pārcelšanās uz Apvienoto Karalisti patiesi esot viens no viņas ģimenes nākotnes scenārijiem.

Latviešu populārā dizainere allaž bijusi arī aktīva cīnītāja, ja runa par pilsoņu tiesībām. Strādīgā sieviete jau publiski šausminājusies par sabiedriskā transporta problēmām Rīgā, ārstu nevērīgo attieksmi pret grūtnieci, policijas slikto darba kvalitāti un citām nejēdzībām, ar ko viņai kā Latvijas iedzīvotājai nākas saskarties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!