Foto: Privātais arhīvs

Seksīgā Dizainere Kristīne Deimon šo pavasari pavadīja īpaši intensīvos treniņos sporta zālē, un viņas centība ir atmaksājusies. Deimon tik prefekti uztrenējusi dupsi, ka daudziem jau šķiet, ka viņa to uzlabojusi ar silikona implantiem (diskusijas raisījušais objekts attēlā).

DELFI Izklaidei atklājusi pati Deimon, šopavasar viņa sporta zālē svīda gandrīz katru dienu. Dizaineres viens no mērķiem bija padarīt augumu formīgāku, un tagad, kad klāt bikini sezona, visi var novērtēt, ka viņai izdevies šo mērķi sasniegt.

Dizainere un pusotru gadu vecā dēliņa mamma var nekautrējoties atrādīt bikini tērpto augumu saviem sociālo tīklu sekotājiem, ko viņa arī regulāri dara, par bildēm saņemot neskaitāmus komplimentus.

Īpašu apbrīnu izpelnījies mākslinieces dupsītis. Tas ir tik labi uztrenēts, ka liek domāt - Deimon ļāvusies ķirurga skalpelim un tikusi pie pašlaik tik aktuālajiem dibena implantiem.

Lai viestu skaidrību, dizainere ievietojusi Facebook bildi ar savu perfekto dupsi un paziņojumu angļu valodā, kas vēsta: "Es mīlu savu dupsi. Tas izskatās kā silikona, bet ir pilnībā dabīgs."

Simtiem interneta lietotāju steiguši virtuāli apbrīnot Deimon dupšeli. Fani slavējuši Deimon par apņēmību un pievienojušies dizainerei, paziņojot, ka arī mīl viņas dupsi, jo īpaši tāpēc, ka tas ir pilnīgi dabīgs.

Starp citu, šī nav pirmā reize, kad Deimon nācies publiski aizstāvēt savu dabisko skaistumu. Nesen dizainere, kura nekad nav slēpusi to, ka šādas tādas lietas uzlabo plastiskās ķirurģijas klīnikā, aizstāvēja savas lūpas, atklājot, ka tās ir dabiski pilnīgas, ne mākslīgi uzlabotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!