Foto: Privātais arhīvs

Latvijā zināmā dizainere un skropstu pieaudzēšanas meistare Kristīne Deimon (attēlā) nesen kopā ar ģimeni devusies ceļojumā uz Ēģipti, un pa atslēgas caurumu nedaudz palūkot, kā viņai tur sokas, iespējams ar sociālo tīklu starpniecību.

Tie, kuri seko līdzi Deimon gaitām, noteikti būs pamanījuši, ka viņa ir viena no atklātākajām pašmāju šovbiznesa zvaigznēm. Kristīne nekautrējas publiski runāt arī par tik delikātiem tematiem kā viņas pieredze ar plastiskajām operācijām un citām lietām, ko daudzi bieži vien patur pie sevis.

Tāpat arī skropstu pieaudzēšanas lietpratēja, kura ir aizrāvusies ar fitnesu un var lepoties ar labi trenētu augumu, nekautrējas treniņu rezultātus atrādīt saviem atbalstītājiem, un ceļojuma ietvaros viņa publiskojusi īpaši atklātu kadru.

Deimon sociālajos tīklos padalījusies ar foto, kurā viņa viesnīcas vannasistabā pozē pavisam kaila, sava ķermeņa intīmākās vietas piesedzot ar baltu dvielīti.

Bildē kā uz delnas apskatāms Kristīnes jauneklīgais ķermenis un iespaidīgie tetovējumi, un viņas atbalstītāji momentuzņēmumam cītīgi spieduši sarkanās sirsniņas un "patīk", tādējādi apliecinot savas simpātijas un sajūsmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!