Foto: Privātais arhīvs

Ar savu kleitu kolekciju Latvijā lielu popularitāti guvusī dizainere Kristīne Deimon (attēlā) savā privātajā dzīvē pašlaik bauda tikai viena īpaša vīrieša sabiedrību – tas ir viņas gadu vecais dēliņš Mihaels. Pielūdzējiem nāksies pagaidīt, jo izskatīgā sieviete nolēmusi sakārtot savu dzīvi bez citu vīriešu palīdzības.

Deimon smejas, ka, lai gan daudzi par viņas dzīvesbiedru notur puisi, ar kuru dizainere nereti kopā atpūšas un apmeklē pasākumus - Artūru, šis puisis ir vienkārši draugs.

"Artūrs ir man labākais draugs, kā brālis. Ar sieviešu dzimumu man grūtāk sadraudzēties. Labi, ja uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt meitenes, kuras varu nosaukt par draudzenēm," sarunā ar DELFI Izklaidi par savu labāko draugu Artūru stāsta Deimon.

Ar citiem vīriešiem viņas dzīvē gan viss nav tik vienkārši. "Mana sirds pieder manam dēlam! Privātajā dzīvē uz doto momentu man ir haoss, reizēm liekas, ka labāk būt vienai, nekā kopā ar kādu," atklāta ir izskatīgā sieviete.

Lai gan par vīriešu uzmanības trūkumu izskatīgā rudmate diez vai varētu sūdzēties, pielūdzēji šobrīd nav viņas prioritāte. "Uz doto momentu visi ir pabīdīti malā, baudu pati savu un sava dēla kompāniju. Jūtos lieliski! Veltu laiku darbam, dēlam un sportam," romantiku otrajā plānā nobīdījusi modes māksliniece.

Viņas dēliņam Mihaelam, kurš nosaukts ercenģeļa vārdā, oktobra beigās apritēja gadiņš, un Deimon viņu audzina kopā ar bērna tēvu par spīti abu personiskajām nesaskaņām.

Viņa uzsver, ka nekad neliegtu bērnam tēvu savas personīgās nepatikas dēļ. Tiesa, par pāra šķiršanos runāt pagaidām ir pāragri - drīzāk dizaineres dzīvē iestājies neliels pārdomu un vienatnes periods.

"Es uzskatu, ka cilvēks vienmēr ir brīvs. Cilvēks nevaram piederēt otram, jo tas atņem brīvības sajutu, un no šīs sajūtas es atteikties neplānoju. Cits jautājums ir robežas, kas ir jāapzinās, kad esi ar kādu kopā. Jārēķinās ar otru, nedrīkst darīt tā, kā tu negribētu,lai dara tev," savu nostāju attiecību jautājumā atklāj dizainere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!