Foto: F64
Jau ilgāku laiku sabiedrības uzmanības lokā atkal un atkal nonāk aktiera Andra Buļa, viņa sievas Ilzes un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes (attēlā) attiecību trijstūris – kaislībās iesaistītie nespēj samierināties ar notikušo un publiski turpina vētīt piedzīvoto.

Šonedēļ Skulme viesojusies telekanāla "STV Pirmā" raidījumā "Starp mums runājot", kurā atklāti runājusi par to, kā jūtas pēc privātās dzīves skandāla, kurā neviļus tika ierauta.

"Nekad nedomāju, ka man dzīvē tā notiks, bet, ziniet, tas ļoti norūda raksturu," par piedzīvoto stāstīja Liene, kuras pārvērtības pēc vilšanās mīļotajā vīrietī pamanījuši arī tuvie cilvēki.

"Tagad esmu izanalizējusi notikušo un spēju uz to visu situāciju skatīties ar humoru, cerot, ka nākotnē ne man, ne kādam citam nenāksies piedzīvot ko tamlīdzīgu, jo tas ir briesmīgi," raidījumā stāstīja Liene.

Raidījuma gaitā sarunas ievirzījās par pieburšanu, un arī šajā sakarā Lienei bija stāsts – viņa atklāja, ka ko līdzīgu izjutusi uz savas ādas.

"Gribēja, lai zem zemes esmu," par piedzīvoto pastāstīja Liene, kurai darbā nākusi klāt sieviete un metusi virsū sāli.

"Vienu brīdi man bija ļoti slikti. Sajūta bija tāda, ka vienkārši nav spēka un tu krīti čupā, sabrūc. Sapratu, ka kaut kas nav riktīgi, un mana māsa mani aizvilka pie dziednieka," stāstīja sabiedrības dāma. Tur viņai pateikts, ka, ja neko nedarīs lietas labā, "visi tūlīt nāks pie taviem kapiņiem ar puķītēm".

Visu krāpšanas tēmai veltīto raidījumu, kurā piedalījās ne tikai Skulme, bet arī rokeris Frīdis un komiķis Rūdolfs Kugrēns, kanālā "STV Pirmā" iespējams skatīties otrdienas, 14. marta, vakarā pulksten 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!