Foto: Kadrs no video

Latviešu komiķis Gatis Kandis (attēlā), kurš tiek dēvēts arī par nesmieklīgāko jokdari, regulāri interneta vidē savus fanus un atbalstītās regulāri iepriecina ar smieklīgiem video, un šogad viņš plašākai publikai sniedzis arī pašsacerētu dziesmu par cāļiem.

Kopš dalības britu talantu šovā Britain's Got Talent Gatis iemantojis visai prāvu fanu un atbalstītāju pulciņu, un tie, kuri nespēj klātienē apmeklēt komiķa izrādes, nekad bešā nepaliek - Kandis nereti tīmekļa vietnē Youtube publicē uzstāšanos ierakstus.

Svaigākajā video, kurš publicēts Gata Youtube kanālā, viņš sevi parāda mūziķa un komponista ampluā - Kandis sacerējis nelielu skaņdarbu par cāļiem, kurā izdzied impzovizētu sarunu ar vistas gaļas gabalu, kuru grasās notiesāt.

Sižetā skaidri dzirdams, ka britiem Gata dziesmiņa par sarunu ar vistas gaļu šķiet ļoti uzjautrinoša - fonā nemitīgi dzirdami smiekli. Tāpat atzinīgi vārdi izlasāmi arī komentāru sadaļā pie šī video.

Kāds īpaši liels Gata fans komentāru sadaļā komiķim pat ieteicis atkārtoti piedalīties Britain's Got Talent atlasē, un Kandis publiski viņam paziņojis, ka esot jau aizsūtījis pieteikumu, tiesa, pagaidām nav zināms, vai viņu apstiprinās. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!