Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Britu modes dāma Viktorija Bekhema 17. aprīlī kļuva 50 gadus veca. Notikumam par godu Bekhemu ģimene rīkoja vērienīgu ballīti ar elitāru viesu klātbūtni. Citu starpā bijušo dziedātāju pagodināja arī visas "Spice Girls" meitenes, dāmas atkal apvienojās dziesmā.

Par "Posh spice" dēvētā kādreizējā dziedātāja, tagad modes dizainere un britu sabiedrības dāma Viktorija Bekhema lielo balli saviem draugiem un radiem rīkoja nedēļas nogalē.

Tajā klāt bija virkne pasaules mēroga slavenību – Toms Krūzs, Gordons Remzijs, Džeisons Steitems, Šarlote Tilberija un daudzi citi. Kuplā skaitā bija pārstāvēta gan viņas pašas ģimene, gan vīra Deivida Bekhema radi.

Tomēr pasākumā Londonā neieradās Viktorijas vedekla, aktrise Nikola Pelca, kura precējusies ar Bekhemu dēlu Bruklinu. Lai gan Pelca savai vīramātei sūtīja kvēlus apsveikumus, viņa pati izvēlējās pavadīt laiku ar savu vecmāmiņu un balli neapmeklēja.

Britu modes ikonas šūpļa svētkus vēl krāšņākus padarīja savulaik slavenās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās – klāt bija visas agrākās Viktorijas cīņubiedrenes. Ballītes ietvaros dāmas arī kāpa uz improvizētas skatuves, lai kopā izpildītu 1997. gada hitu "Stop". Šo notikumu sociālajos tīklos publiskoja gaviļnieces vīrs.

Savas dzimšanas dienas balli Bekhema kundze sagaidīja gandrīz caurspīdīgā piparmētru toņa kleitā, savukārt kungi lielākoties ievēroja dreskodu, kas paredzēja saposties smokingā.

Jāpiezīmē, ka Viktorija piecdesmitgadnieču pulkam pievienojusies nedaudz ātrāk par savu slaveno vīru – futbolists ir nedaudz jaunāks par savu kundzi, maija sākumā viņam apritēs 49.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!