Foto: Mango

Septembra sākumā īpaši priecīgu notikumu piedzīvojusi par Latvijas princesi kronētā Alise Strausa, iepriekš pazīstama kā Piterniece (attēlā). Viņas un hokeja trenera Toma Strausa ģimenē pasaulē nācis dēliņš.

Par priecīgo notikumu Alise savus draugus informējusi ar sociālo tīklu palīdzību, publicējot attēlus, kurā abi ar vīru pozē ar mazulīti rokās. Kā jau īstu sportistu ģimene, jaunais pāris ar bēbi kopā nopozējuši tieši hokeja hallē.

Alise, kura profesionāli apguvusi medicīnu, pēc uzvaras šovā Latvijas princese nopietni pievērsusies sportam, sniedzot ieguldījumu jauno basketbola spēlētāju izglītošanā un citādi atbalstot jaunu meiteņu sportiskās aktivitātes. Arī esot bērniņa gaidībās Alise aktīvi iesaistījusies Latvijas basketbola dzīvē un pat iemūžinājusi grūtnieces punci skaistā foto sesijā kopā ar basketbola bumbu.

Jaunatnes sporta attīstības entuziaste jau saņēmusi neskaitāmus apsveikumus un laba vēlējumus no saviem sekotājiem. Ar savu vīru, Liepājas sporta spēļu skolas hokeja treneri Tomu Strausu, Alise sāka tikties 2012. gada vasarā, bet 2013. gada vasarā abi kļuva par precētu pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!