Foto: DELFI

Par latviešu galveno seksuālo skolotāju neoficiāli atzītais Edgars Toretto (attēlā), kurš allaž atklāti runājis par saviem intīmajiem piedzīvojumiem un sabiedrībā izgājis katru reizi citu daiļu dāmu pavadībā, pārsteidzis tautu, publiski paziņojot, ka nu ir aizņemts vīrietis.

Par to, ka nu viņš ir aizņemts vīrietis, Toretto paziņojis svētdienas, 23. augusta, vēlā vakarā, nomainot savu attiecību statusu portālā Facebook.

Negaidītais paziņojums uzreiz izpelnījies simtiem ļaužu atzinību. Draugi un fani steiguši vēlēt seksa ekspertam laimi mīlestībā, neslēpjot pārsteigumu par negaidīto ziņu.

Pats Toretto sarunā ar DELFI Izklaidi apstiprina to, ka tiešām atradis laimi, taču atzīstas, ka šajā attiecībās vēlētos saglabāt privātumu. Eksperts vēlas pasargāt savu mīlestību no skandalozās popularitātes, kura allaž seko pa pēdām pašam Toretto.

Par to, ka Toretto šoreiz tiešām nopietni ķērusi Amora bulta, liecina arī fakts, ka viņa pēdējie ieraksti sociālajos tīklos veltīti jaunajai mīlestībai, bet īpašu intrigu šai lietai piešauj fakts, ka Toretto nupat izveidojis savu kāzu plānošanas aģentūru Corsete de Lux, un seksa pētīšanas vietā plāno vairāk pievērsties tautiešu saprecināšanai.

Eksperts gan mierina tautu, solot nepārtraukt darbošanos seksa prātniecības jomā, vienkārši turpmāk viņš skaidri sadalīs prioritātes. "Vairāk laika veltīšu biznesam un attiecībām. Pašlaik mani spēki veltīti arī kāzu aģentūras veidošanai. Bet, protams, turpināšu iesākto arī tautiešu seksuālās izglītības jomā," sola Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!