Foto: Privātais arhīvs

Latvijas jaunais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā ar apsardzi) pēdējo mēnešu laikā sev pievērsies tik lielu Latvijas uzmanību, ka vairs nevar mierīgi iziet uz ielas. Lai parūpētos par savu drošību, slavenais nimfomāns nolīdzis vairākus miesassargus.

DELFI Izklaidei atklāj Toretto preses pārstāve Sanda Mileika, starp seksa eksperta pēdējā laikā saņemtajām neskaitāmajām fanu vēstulēm esot arī draudoši teksti, kas likuši vairāk piedomāt par Toretto drošību Rīgas ielās.

Gala lēmums par miesassargu algošanu pieņemts pēc kāda atgadījuma naktsklubā Friends, uz kuru Toretto devies kopā ar savu menedžeri Elīnu. "Mēs iegājām klubā tikai uz īsu brīdi, lai sasveicinātos ar dīdžeju, kurš uzaicināja mūs pafanot līdzi.

Pilnīgi ne no kurienes kāds mani pagrūda aiz pleca, tam sekoja un virkne lamu vārdu,'' stāsta Elīna. Rupjie jaunieši visādi centušies izprovocēt Toretto uz kautiņu.

"Diemžēl naktskluba apsardze nepiefiksēja šo incidentu. Rezultātā Edgars un Elīna pameta klubu, izsaucot apsardzes ekipāžu. Pēc šī gadījuma Edgars, kurš agrāk neuzskatīja par nepieciešamu izmantot šādus pakalpojumus, tagad ir spiests iziet sabiedriskās vietās kopā ar miesassargiem," atklāj seksa eksperta pārstāve.

Latvijas seksa eksperta un viņa komandas apsardzei noalgots uzņēmums Vanags drošība. Tāpēc lai fani nebrīnās, ieraugot savu elku pārvietojamies pa Rīgu  būdīgu tēvaiņu pavadībā - tie ir viņa sargi.

"Ik dienas saņemu vēstules, kuras satur izteiktu nepatiku par to, ko es daru. Man tiek netiešā veidā arī izteikti draudi. No tādiem cilvēkiem var sagaidīt visu," apsardzes ieviešanas nozīmi skaidro Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!