Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas seksīgāko grūtnieci neoficiāli kronētā dizainere Kristīne Deimon (attēlā) darba nedēļas izskaņā nāk klajā ar skaistiem jaunumiem. Dizainere noskaidrojusi gaidāmā bērniņa dzimumu – būšot meitenīte.

"A mums oliņas neredz! Tā ka laikam visiem, izņemot mani, būs bijusi taisnība!" priecīgo ziņu Facebook profilā atklāj dizainere.

Aizdomas par to, ka gaidāma meitenīte, Deimon fani izteica jau vairākus mēnešus. Dizaineres talanta cienītāji bija novērojuši, ka Deimon seja pamainījusies, kā tas notiek, gaidot meitenīti, kā arī vēdera forma esot kā pie meitenītes. Pati dizainere gan vairāk sliecās uz puisīša pusi.

Lai gan mēdz apgalvot, ka meitenītes, atrodoties puncī, uz deviņiem mēnešiem atņemot mammām skaistumu, ar Deimon tas nav noticis. Ne velti viņa tiek dēvēta par Latvijas seksīgāko grūtnieci.

Protams, arī pati dizainere dara lielu darbu, lai saglabātu savu skaistumu arī gaidību laikā. Deimon sešas reizes nedēļā apmeklē sporta zāli, reizi nedēļā ļaujas solārija stariem un apmeklē procedūras tūskas mazināšanai, kā arī neaizmirst par botoksa injekcijām, jo grūtniecība nav laiks, kad palaisties slinkumā skaistuma ziņā.

Kamēr dizaineres draugi un fani jau steidz gavilēt, Deimon piebilst, ka simtprocentīga drošība par to, ka būs meitiņa, protams, neesot. Taču tāds ir dakteres slēdziens, un skaidrs, ka izskatīgā Deimon par to ir absolūtā sajūsmā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!