Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas seksīgāko grūtnieci neoficiāli kronētā dizainere Kristīne Deimon (attēlā) turpina lauzt mītus un aizspriedumus par sievietes skaitumu gaidību laikā. Viņa turpina sportot un lutināt sevi ar skaistuma procedūrām. Nupat māksliniece dalījusies pieredzē par botoksa injekcijām.

"Pēdējā laikā pamanīju, ka aktīvi tiek rakstīts par to, cik kaitīgs ir solārijs. Jā, viņš ir kaitīgs! Kad man bija 16 un 17 gadu, man bija atkarība no solārija. Man kā likums vajadzēja katru dienu gada garumā viņu apmeklēt, jo tikai tad jutos labi.

Tas savā ziņā deva apmierinājumu. Laikam tikai tas, ka pārcēlos uz Rīgu, mani apturēja. Bet, protams, tad bija jau par vēlu," atklāti savā pieredzē ar Facebook faniem dalījusies Deimon.

Toreiz, 16 gadu vecumā, viņa nav pat aizdomājusies par to, ka tādā veidā var iedzīvoties grumbiņās. Nu, kad dizainerei jau 26, viņai nākas par to maksāt. Tā vietā lai čīkstētu par jaunībā pieļautajām kļūdām, Deimon atradusi izcilu līdzekli pret grumbiņām. Zinot, ka daudzām jaunām sievietēm ir līdzīgas problēmas, viņa nežēlo savu padomu.

"Laika gaitā iepazinos ar Botox, kas man ļoti iet pie sirds," atklāj Deimon. Viņa uzsver, ka, ja labs meistars, no malas nemaz nevar pateikt, ka sieviete lieto botoksu. Tiesa, arī viņai gadījies tā, ka pēc injekcijām pazūd sejas mīmika, taču nu Deimon atradusi savu ideālo meistari.

"Pirms kritizējiet vārdu Botox, uzziniet tā nozīmi un funkcijas. Ļoti daudz nezin, kas tas tāds ir, bet maļ savas "gudrības".

Ļoti daudzām sievietēm vaigi iekrīt pie nāsīm kā bedrītes, kas uzreiz dod gadiņus klāt pat jaunām meitenēm. Ar to perfekti tiek galā filleri vienu vai divas reizes gadā," pamāca Deimon.

Viņa atzīstas, ka joprojām apmeklē arī solāriju, bet nu dara to gudri. Deimon sauļojas tikai vienu reizi nedēļā, lai uzturētu brūnumu.

Kā jau tas bija sagaidāms, grūtnieces drosmīgā atklāsme izpelnījusies divējādu sabiedrības reakciju. Kamēr daudzas sievietes Deimon slavē par atklātību un iedrošināšanu, daļa uz grūtnieces aktivitātēm skatās bažīgi.

Dziedātāja Liene Greifāne dizainerei atklājusi, ka botokss grūtniecības laikā nav veselīgs, un ieteikusi tā vietā izvēlēties hialuronskābi. Deimon atbildējusi, ka nekā kaitīga tur nav, un arī hialuronskābi viņa, protams, lietošot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!