Foto: Privātais arhīvs
Simtiem fanu labās domas šobrīd tiek sūtītas dizainerei Kristīnei Deimon (attēlā). Par Latvijas iedvesmojošāko un seksīgāko grūtnieci dēvētā censone nogādāta medicīnas iestādē divus mēnešus pirms noteiktā bērniņa nākšanas pasaulē laika un ziņo, ka gaidāmas priekšlaicīgas dzemdības.

Lai gan darbīgās sievietes otrajai atvasītei pasaulē nākt bija plānots tikai martā, 22. janvāra pēcpusdienā dizainere pārsteidza savus Facebook sekotājus ar ierakstu un foto no Rīgas Dzemdību nama.

Deimon atklāja, ka jūtas noraizējusies, jo mazulis gatavojas nākt pasaulē jau krietni pirms noliktā datuma. Dizainere paziņoja, ka ārste, uzzinājusi, ka Deimon pirmais mazulis nācis pasaulē ar ķeizargriezienu pēc mātes gribas, izturas pret dizaineri "manāmi pretīgi".

Deimon mīļotais vīrietis un gaidāmā mazuļa tēvs gan mierināja fanus, sakot, ka nekas traks neesot. Aktīvajai topošajai mammai vienkārši vajagot vairāk atpūtas, kā arī samazināt sportiskās aktivitātes.

Tomēr nakti no piektdienas uz sestdienu faniem nācās pavadīt satrauktā neziņā, jautājot pēc jaunumiem uz Deimon Facebook sienas. Sestdien Deimon beidzot nomierinājusi tautu, atklājot, kas par lietu.

"Mazais spiež uz leju, un dzemdes ķeizara rēta niķojas. Vakar bija tā, ka likās, ka sākas dzemdības, šodien, visu laiku guļot, jau labāk. Nav spiediena uz leju. Mazajam viss lieliski," izskaidrojusi Deimon.

Viņa atklājusi, ka esot jau skaidrs, ka mazulis dzims ātrāk, nekā paredzēts. Šobrīd sieviete ir 30. grūtniecības nedēļā.

DELFI Izklaidei pirmdienas, 25. janvāra, rītā atklāj dizainere, Rīgas Dzemdību namā viņa saskārusies ar tik nepatīkamu attieksmi, ka pēc stacionārā pavadītas nedēļas nogales pati izrakstījusies.

"Šodien uz citu slimnīcu, kur skatīs rētu un spriedīs, cik vēl nostaigāšu," var pastāstīt iedvesmojošā sieviete.

Simtiem fanu ar sociālo tīklu starpniecību nosūtījuši dizainerei un iedvesmojošajai sievietei gaišas domas un laba vēlējumus. Sievietes, kuras pašas dzemdējušas pirms laika, uzmundrinājušas dizaineri ar stāstiem no savas pieredzes.

Iedvesmojošās sievietes atbalstītāji nosprieduši, ka mazulītis visdrīzāk grib ātrāk satikties ar māmiņu, kura pat šādā grūtā brīdī izskatās fantastiski.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!