Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas selfiju karalieni kronētā Santa Čerņevska (attēlā) jau veselus divus mēnešus ir kopā ar kādu noslēpumainu puisi – turīgu un Krievijā pazīstamu biznesmeni. Beidzot meitene gatava atklāti stāstīt par šīm attiecībām, kurās netrūkst lutināšanas un savstarpēja atbalsta.

"Mēs ar draugu iepazināmies caur kopīgām paziņām laikā, kad aktīvi braukāju uz Maskavu. Sākumā tas bija tikai flirts,viņš pats vēl bija attiecībās, tāpēc vienkārši komunicējām. Pēc laika viņš atkal uzradās, jau šķīries ar savu draudzeni.

Satikāmies, paballējāmies, izrunājāmies, un tā viss pamazām sāka pārtapt attiecībās. Nu jau kopā mēs esam veselus divus mēnešus," DELFI Izklaidei atklāj Santa.

Šis nav tas puisis, kurš gaidīja Santu iznākam no šova TV zvaigzne un kura dēļ viņa neļāvās tagadējā seksa eksperta Edgara Toretto pavedināšanai. "Šova laikā man bija cits draugs.Viņš pat nevis bija kā mans īstais puisis, bet gan vienkārši draugs.

Es viņam patiku, tāpēc viņš gan jau gribēja ko vairāk, bet viņš priekš manis bija vēl pārāk jauns un ļoti mazs prātā," atceras Latvijas selfiju karaliene.

Pēc iziešanas no šova viņa sapratusi, ka puisis, kurš tik ļoti gaidījis ārpusē, savā domāšanā vēl ir nenobriedis puika. Meitene pasmējusies pati par savu naivumu, domājot, ka tur kas sanāks. Taču viss noticis kā tam jānotiek - nu skaistulei ir turīgs mīļotais, kurš viņu cenšas lutināt kā vien māk.

"Ne visu es izrādu un publiskoju. Ir lietas, kuras par mūsu attiecībām labāk publiski nestāstu vai nerādu, savādāk visi tik domā, ka es ar viņu naudas dēļ esmu.

Tas galīgi nav tā. Viņš mani apdāvina ar rotaslietām, telefoniem, somiņām. Protams, viņš dod man kabatas naudu, ļoti bieži dāvina ziedus, jo viņš zina, ka man ļoti patīk ziedi. Viņš dāvina man smalkus ceļojumus.

Tagad viņš man apmaksās kursus, kurus vēlos apgūt. Nu jau sākam domāt par to, lai es dzīvoju atsevišķi no vecākiem. Ir ļoti daudz visādu lietu,kuras ikdienā nestāstu visiem, jo daudz kas vēl ir procesā.

Kad tas viss notiks, pat tad nedomāju īpaši ar to visu lielīties. Es ļoti daudz ko gribu sasniegt pati, zinu, ka man izdosies. Viņš man ir tikai kā starts, kurš nedaudz piepalīdz tikt tuvāk maniem sapņiem un vēlmēm," par mīļotā lutināšanu stāsta Santa.

Tauta jau nepacietībā aizturējusi elpu, cerot uzzināt, kuram no Krievijas šovbiznesa spīdekļiem bijis tas gods kļūt par Latvijas selfiju karalienes izredzēto. Santai nāksies fanus sarūgtināt - puisis pats šovbiznesā cenšas nelīst, kas gan viņam īpaši neizdodas.

"Manam draugam vienkārši ir ļoti daudz slavenu draugu un paziņu, ar kuriem viņš atpūšas. Tāpēc viņam arī gadās tikt kādās slavenību bildēs, viņu aicina uz raidījumiem un intervē. Bet lielākoties tas ir pateicoties tiem draugiem, kuri ir Krievijā ļoti pazīstami raidījumu vadītāji.

Viņam arī pašam nepatīk lieka uzmanība, jo viņam ir daudz savu svarīgu biznesu. Tāpēc esam vienojušies, ka pagaidām es viņu nepubliskoju. Jo cilvēkiem ir asas mēles. Ir daudz cilvēku, kuriem skauž," izlēmusi Santa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!