Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas šobrīd slavenāko šovbiznesa pāri pilnīgi droši var dēvēt RīgaTV24 "sejas" Leldi Lietavieti un Aivi Ceriņu (pāris attēlā). Uz pasākumiem abi tiek aicināti kopā, un tauta jau sāk uztvert viņus kā vienotu veselumu, taču savu popularitāti katrs no viņiem kaldinājis pats, neguļot uz otra lauriem.

Lelde un Aivis popularitāti iekarojuši pēdējā gada laikā, vadot katrs savus raidījumus kanālā RīgaTV24. Nu jau abi kļuvuši par regulāriem viesiem dažādos šovbiznesa burziņos, uz kuriem visbiežāk tiek aicināti un arī ierodas "komplektā".

Lai gan DELFI Izklaides lasītāji varētu iebilst, ka Latvijā taču netrūkst slavenu pāru, kā piemēru minot Magoni Burku un Venti Vītolu, dažādus sportistus un viņu slavas kārās draudzenes un citus piemērus, Leldes un Aivja gadījums ir īpašs.

Šis pāris ir tas retais gadījums, kad abi tajā ir vienādi slaveni, un popularitāti ar darbiem izcīnījuši apmēram vienā un tajā pašā laikā. Tā ka ne Leldei, ne Aivim nevar pārmest, ka kāds no viņiem izsities otrās pusītes ietekmes dēļ.

Intervijā žurnālam SHAPE šopavasar Aivis savā ziņā izskaidrojis šo fenomenu - abus nereti aicina piedalīties projektos kopā, jo arī cilvēkiem no malas patīk, kā pāris izskatās kopā.

"Gandrīz vienmēr ietrāpās, ka paņem mūs abus. Pat nejauši. Bijis tā, ka eju uz tikšanos ar režisoru un man līdzi ir Lelde, un režisors jautā, vai esam pāris arī dzīvē, - o, forši, tad ņemu arī otru pusīti," žurnālam atklājis Aivis.

Arī Lelde pastāstījusi, ka abi kopā pavadot pat ļoti daudz laika un "īstā dzīves bilde liekas kopā tikai tad, kad esam viens otram blakus".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!