Foto: Vida Press

Kopš aizvadītās nedēļas sākumā tapa zināms, ka Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir gaidībās, britu tabloīdi sacenšas, kurš pirmais ziņu virsrakstos varēs pavēstīt, ka topošā māmiņa atrādījusi grūtnieces vēderiņu. Visbeidzot preses fotogrāfiem izdevies iegūt kadrus, kuros manāms pavisam neliels puncītis.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogu pāris devies oficiālajā vizītē uz Austrāliju. Megana turpina apliecināt savu labo gaumes izjūtu ar elegantiem tērpiem, un šonedēļ viņas izvēlētais apģērbs izraisījis jo īpašu sajūsmu, jo tas ļāvis novērtēt viņas nelielo grūtnieces vēderiņu.

Apmeklējot svinīgu banketu Fidži, hercogiene bija izvēlējusies pieguļošu vakartērpu zilā krāsā. Izdevums "The Sun" vēsta, ka kleita izcēlusi Meganas sievišķīgo augumu, un tas ļāvis fotogrāfiem iegūt bildes, kurās līdz šim vislabāk redzams, kā gaidību laikā mainījušās prinča laulātās draudzenes ķermeņa aprises.

Ne bez ievērības arī palicis fakts, ka hercogiene savu puncīti vairākkārt mātišķi nopaijājusi un ar plaukstām apskāvusi.

Jau vēstīts, ka viens no populārākajiem un cilvēku mīlētākajiem britu karaļnama locekļiem – princis Harijs – un amerikāņu aktrise Megana Mārkla gredzenus mija šī gada maijā. Par pāri viņi kļuva 2016. gada vasarā. Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka nākamgad pavasarī pasaulē nāks viņu pirmdzimtais bērniņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!