Foto: Vida Press

Slavenību publicētās bildītes tiek izpētītas līdz katrai sīkākajai niansei, meklējot nepilnības, kas apliecinātu, ka arī atpazīstamie un bagātie ļaudis ir tikai cilvēki, un nesen ievērību izpelnījusies amerikāņu modele un TV šovu zvaigzne Kendela Džennera, kura piedzīvojusi misēkli ar kājām.

8. janvārī Losandželosā tika sadalīti prestižie "Zelta globusi". Savukārt pēc oficiālās ceremonijas šovbiznesa zvaigznēm bija iespēja izvēlēties starp vairākām ballītēm, kurās atzīmēt īpašo notikumu.

Iespēju pagozēties sabiedrībā garām nav laidušas arī Kardašjanu trejmāsiņu Kimas, Hlojas un Kortnijas pusmāsas Kailija un Kendela Dženneras (abas attēlā), kuras, kā vēsta ārzemju mediji, zīmējušās "NBC Universal" rīkotajā burziņā.

Fotogrāfi cītīgi dokumentējuši slaveno māsiņu gaitas, un izdevums "In Style" vēlāk vienu no bildītēm publicējis savā oficiālajā "Instagram" foto blogā.

Interneta lietotāji zibenīgi pamanījuši kaut ko neparastu. Fotogrāfijā, kurā Kailija un Kendela iemūžinātas kopā ar modeli Heiliju Boldvinu, Kendelas ķermenis izskatās visnotaļ ērmoti – komentētāji netiek gudri, kā tas nākas, ka viena viņas kāja kaut kur mistiski pazudusi.

gang's all here! Hello, @HaileyBaldwin, @KylieJenner, @KendallJenner 👋🎉📸: @kevintachman #InStyleGlobes #GoldenGlobes

A photo posted by instylemagazine (@instylemagazine) on Jan 9, 2017 at 9:47am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!