Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 27. novembrī, Ventspilī skanēs kāzu zvani - pilsētas mērs Aivars Lembergs mīs gredzenus ar savu izredzēto Kristīni Krasovsku (abi attēlā), un svinības solās būt vērienīgas.

Pats Lembergs savu īpašo privātās dzīves notikumu nav komentējis, tomēr Ventspils nav tik liela pilsēta, lai šāda mēroga notikumu paturētu noslēpumā.

To, ka Lembergs tuvākajā laikā gatavojas kāzām, nedēļas sākumā jau vēstīja izdevums Kas Jauns, un DELFI Izklaides rīcībā esošā informācija liecina - kāzas notiks piektdien.

Ventspilnieki zina stāstīt, ka lielajam notikumam rezervēta Ventspils Livonijas ordeņa pils, un pašā pilī norāda - piektdien tā apmeklētājiem būs pieejama tikai līdz pulksten 16, lai gan parasti darba laiks ir divas stundas ilgāks.

Šīs būs Lemberga otrās laulības - savienībā ar Ināru, kura nebija aktīva sabiedrisko pasākumu apmeklētāja, pasaulē nākuši divi bērni Anrijs un Līga.

2013. gadā uzvirmoja runas par Lemberga attiecībām ar domes darbinieci Kristīni Krasovsku, un drīz vien abi kopā sāka apmeklēt dažādus pasākumus.

Septembrī tapa zināms, ka 37 gadus vecā Kristīne ir mātes cerībās, un Lembergs 62 gadu vecumā kļūs par tēvu trešajai atvasei, un tagad pāris savas attiecības nolēmis noformēt arī oficiāli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!